Крис Ойл Транс Варна - търговия на едро с дизелово гориво, горива за отопление, дизел колонки
дизелово гориво Варна
дизелово гориво Варна
колонки за дизел Варна
гориво за отопление Варна
търговия на едро с горива
Крис Ойл Транс Варна - търговия на едро с дизелово гориво, горива за отопление, дизел колонки

Крис Ойл Транс ЕООД

Фирма Крис Ойл Транс ЕООД е създадена през 2007 г. в гр. Варна с основен предмет на дейност търговия на едро и доставка на течни горива, гориво-смазочни материали и добавки за нуждите на транспорта, селското стопанство и бита. Специализирали сме се в предлагането на висококачествените горива на „Лукойл“ и „Ромпетрол“ - бензин А95Н bio 9%, дизел Б6, евродизел E5 за селскостопанска и друга извънпътна техника,както и дизелово гориво за отопление- от петролните бази на производителя към крайните клиенти.

Заповед ПУП
ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

 дизелово гориво Варна търговия на едро с горива гориво за отопление Варна колонки за дизел Варна търговия на едро с дизелово гориво, горива за отопление, дизел колонки
ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ
Основен предмет на дейност на фирмата е доставка на дизелово гориво във Варна и региона на Североизточна България. Търговията и транспорта се извършват със собствени сертифицирани автоцистерни.
БЕНЗИНОСТАНЦИИ
В началото на месец юни 2017-та, “Крис Ойл Транс“ ЕООД официално откри своята нова база в град Аксаково, обл. Варна, находяща се на ул. “Хаджи Димитър“ №7 – само на 2 километра от Летище Варна и Автомагистрала „Хемус“.
АКТУАЛНО
След консултация с наш представител, може да спестите средства като само дооборудвате наличните си бензиностанции с нивомерни системи за ведомствени бензиностанции, нови колонки за дизел от одобрен тип и евтин вариант на фискални системи за бензиностанции /ЕСФП/.

Крис Ойл Транс Варна - търговия на едро с дизелово гориво, горива за отопление, дизел колонки
МЕНЮ
Начало
За нас
Актуално
Референции
Контакти

УСЛУГИ
Продукти
Транспортни услуги
Бензионостанции
ВРЪЗКА С НАС
гр. Аксаково, ул. "Хаджи Димитър" 7
Мобилен: 0888 142 832
Продажби: 0882 414 520
office@krisoiltrans.bg


СОЦИАЛНИ МРЕЖИ<< Към мобилната версия >>

© 2021, Всички права запазени. Условия / Защита на личните данни. Web design & SEO: Varnaweb